perjantai 16. marraskuuta 2012

Arvokasta ja arvokasta

Nyt on pakko mainostaa, www.pariterapiakeskus.fi. Isäni avasi upouudet nettisivut ja on vaikea olla olematta ylpeä isästään. Ja miksei saisikaan olla ylpeä! :)

Harvoin jonkin palvelun hinnaston lukeminen laittaa ajattelemaan, mutta tällä kertaa laittoi. Hinnaston esiteltyään isäni humoristisesti vertaa pariterapian hintoja auton, lemmikin tai kodin huoltamiseen meneviin kuluihin. Naurattaahan se, että ihmiset ovat valmiita laittamaan vaikkapa lemmikkikoiraansa tai kauneudenhoitoonsa suuria summia rahaa. Se on ihan ok, että auton jakohihnan ja vesipumpun vaihto maksaa 600e, ulkomaanreissu tonnin ja ripsienpidennys reilun satasen. Onhan se tärkeää huoltaa autoaan, kotiaan, lemmikkiään ja ulkonäköään. Kuitenkin, monet pitävät terapiaa kalliina. Eikö oma hyvinvointi ja perheen hyvinvointi sitten ole sen arvoista, että siitä tulisi ihan yhtä lailla pitää huolta?

Sanotaan, että arvomme näkyvät kalenterissamme ja tiliotteessamme. Eihän se tietenkään ole koko totuus, mutta kyllä se jotakin kertoo. Ainakin omaan kalenteriini voisin raivata enemmän tilaa parisuhteeseen panostamiselle ja muutamille treffeille puolisoni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti