torstai 4. heinäkuuta 2013

TODO

Olen kesäihmisiä ja juuri sen vuoksi rakastankin kevättä. Saa odottaa kesää ja suunnitella. No, oikeastaan yleensä suunnittelemisen sijaan keskityn haaveilemiseen ja unelmoimiseen. Rakastan unelmia ja voisin haahuilla haaveilemassa vaikka kuinka kauan, tai ainakin kunnes tulee nälkä. Rakastan nimittäin myös ruokaa :D

Kesästä haaveileminen auttaa selviämään hektisestä keväästä, mutta usein huomaan myös ladanneeni liikaa odotuksia lomalle. Yhtäkkiä onkin syksy ja huomaan odottavani seuraavaa kesää. Kesä on äkkiä ohi. Usein on tunne, ettei edes ehtinyt tekemään mitään. Haaveet jäi toteuttamatta. Tai unohtuivat.

Alkukesästä tuli tehtyä todo-lista kesälle 2013. Asioita, joita haluaisin kesällä tehdä. Lista päätyi seinälle muistuttamaan, että kesästä saa nauttia.

Heti kun kiireiseltä kesätyöltäni ehdin, aloin toteuttamaan näitä haaveitani. Pian huomasin, että onhan sitä tullut jo ehdittyä tehdä vaikka mitä, juttuja toisen perään sai vetää yli.

En missään nimessä halunnut tehdä listasta stressin aiheuttajaa, inhoan stressiä. Lista on kuitenkin inspiroinut minua tekemään asioita pelkän haaveilun sijaan ja huomaan nauttineeni tästä kesästä jo aivan mielettömän paljon! Kesään on mahtunut paljon ihania hetkiä ja retkiä ja juttuja ystävien kanssa. Ja vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä...

Nautitaan! Tehdään! Mennään! Ja muistetaan myös levätä ja olla. Nyt on kesä. Kesä on nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti