perjantai 23. elokuuta 2013

check! check!

Kerroin edellisessä postauksessa todo-listastani, jonka tein kesälle. Poimin tänään ja eilen noin kuusi litraa kantarelleja, joten nyt taitaa kesä olla jo kääntymässä syksyyn. Nyt voi siis jo katsoa kesää taaksepäin ja todeta, että olipahan ihana kesä!

En ollut todo-listalleni osannut laittaakaan monia sellaisia asioita, joita tuli  kuitenkin tehtyä. En osannut kesän alussa vielä aavistaa, että pompin kalliota alas kasvot edellä (valjaissa, onneksi), kyyditsen muutaman kerran liftareita, grillataan 17 kiloa kebabia, käyn asuntomessuilla, maalaan useita tauluja, koen upeita asioita ja hetkiä ripareilla, maistan superhyvää intialaista ruokaa yökerholta näyttävässä "ravintolassa", saan yhden elämäni koskettavimmista tekstareista, näen kuolleiden ihmisruumiiden parittelevan (Heurekassa...), tartun pitkästä aikaa tennismailaan ja opin vähän biitsiä.

Todo-listalle jäi yksi toteuttamaton kohta: aamupala satamassa. Satamassa tuli kyllä käytyä monesti, myös ilta- ja yöpalalla. Aamupalaakin toisaalta tuli vietettyä anoppilassa, mökillä, autossa, vattupuskassa, veneessä, kotona, Lapissa, Hollolassa ja vaikka missä. Hääpäivän aamuna sain aamupalan sänkyyn, nam!

Kesän hittijuttuja olivat ehdottomasti listalta löytyneet rosvopaisti, Heinola, naku-uinti, pakastetut viinirypäleet ja telttasauna, suosittelen! :)

Viime postauksessa kehoitin nauttimaan, menemään ja tekemään. Tätä neuvoa olen ainakin itse noudattanut tänä kesänä. Se levon muistaminen onkin tuottanut hieman enemmän haastetta, tyhjiä päiviä kun ei ole montaa tähän kesään mahtunut.

Vaikka syksy onkin epävirallisesti jo alkanut, ehkä aurinkoisina päivinä ja lämpiminä hetkinä saa vielä hetken leikkiä kesää. Ehkä kesä antaa vähän armonaikaa ja ehdin vielä sinne satamaan aamupalalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti