tiistai 3. syyskuuta 2013

Paprikatacot tai täytetyt paprikaveneet

Harmittaa, kun en tajunnut ottaa kuvia eilisistä täytetyistä paprikoista. Ei niin, että ne olis olleet jotenkin kauniita, mutta tää postaus olis ollut trendikkäämpi kuvan kanssa ;)

Jaanpa siis teille eilen keksimäni reseptin, se on superhelppo!

Tarvitset:
  • jauhelihaa
  • (sipulia)
  • taco-maustepussin
  • tölkin maissia
  • (suippo)paprikoita
  • juustoa
Teet näin:
  1. Paistat sipulin ja jauhelihan
  2. Lisäät tacomausteet ja maissin
  3. Laitat uunin päälle (grillivastus on kiva, tai sitten vaikka tasalämpö n. 200'C)
  4.  Huuhdot paprikat
  5. Jos on kyse suippopaprikoista, halkaiset ne veneiksi, päästä varpaisiin. Normipaprikoille voit tehdä mitä huvittaa.
  6. Täytät paprikat jauhelihatäytteellä
  7. Päälle juustoa
  8. Laitat paprikat uuniin
  9. Otat ne pois kun juusto on sulanut nätisti (n.10 min)
  10. Syöt
  11. Tarjoat lisukkeena salsaa, jos huvittaa
Syötiin näitä eilen ystävien kanssa ja maistui! Taidettiin myös olla vähän nälkäisiä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti