Tällä kertaa ruokalistalla on kerrossalaattia texmex-tyyliin. Aineksina
- tacomaustettua jauhelihaa (lämpimänä)
- jäävuorisalaattia
- kurkkua
- paprikaa
- fetaa
- kermaviilikastiketta
- salsaa (lämpimänä)
- maissia (lämpimänä)
- tacosipsejä
Tähän sopisi loistavasti myös
- oliivit (ei satu löytymään jääkaapista tällä hetkellä)
- cheddarjuusto tai cheddarkastike
- tomaatti ja sipuli (niille olen allerginen)
- tummat pavut
- jauhelihan sijaan tai jopa lisäksi broileri (lihan voi tietenkin myös jättää pois kokonaan)
- tai miksei vaikkapa avokado?
Me tykätään vähän tulisemmasta, joten jauhelihan seassa on samaa poblano-chiliä, jota löytyy kermaviilikastikkeesta ja salsa on sitä tulisempaa sorttia.
Kermaviilikastikkeessa on hiukan suolaa, pippuria ja sokeria sekä reilusti poblano-chiliä. Poblano on isokokoinen, mieto vihreä chili, jota ainakin Jyväskylässä myydään Herkussa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti