torstai 6. helmikuuta 2014

Chai time!-koju ravintolapäivänä 16.2.

Ravintolapäivän iltana löydät minut Sammonkadun ja Väinönkadun kulmasta tarjoilemasta chaita, tervetuloa maistamaan!

Mitä se on? 
Kurkkaa aiemmat postaukseni chaista (klik ja klik).

Miksi?
On tehtävä sitä, mistä nauttii ja mikä tuo iloa. Vielä kivempaa on tehdä jotain, mikä tuottaa iloa muillekin.
Oon monesti unelmoinut omasta pienestä kahvilasta, mutta opintoni ja kaikki muu on vienyt minua toistaiseksi aivan muihin suuntiin. Haave kuitenkin kytee jossain tuolla, ja onhan sitä päästävä toteuttamaan, edes vähän pienemmässä mittakaavassa.
Kerran pidimme ystäväni kanssa ravintolapäivänä vohvelikahvilaa. Söpön kahvilamme nimi oli Café Bambi ja päivästä jäi päällimmäiseksi mielettömän hyvä fiilis! Siitä asti olen ollut varma, että tulen kokeilemaan jotain vielä jonain ravintolapäivänä.
Jos kävisi niin onnellisesti, että Chai time! tuottaisi jotain muutakin kuin hyvää mieltä, kaikki voitto lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavun kautta Filippiineille taifuunin uhrien avuksi.

Milloin?
Ravintolapäivän iltana 16.2., tarkempi aika päivittyy tänne piakkoin! Todennäköisesti 18-23 tai niin kauan kuin chaita riittää.

Missä?
Jyväskylässä! Sammonkadun ja Väinönkadun risteyksessä on Habitan edessä semmoinen hauska kolonen, josta minut löytää. Habitan väki ystävällisesti kertoi, ettei heitä haittaa lainkaan, jos pidän kojuani heidän ikkunansa edessä.

Paljonko?
Kupillinen kuumaa eurolla, kannelliseen mukiin 1,5e. Laskelmoin kustannuksia vielä hieman, joten hinnat saattavat olla edullisemmatkin. Kalliimmiksi ne eivät tule muuttumaan.
Jos tahdot nauttia oikein reilusti, voit ostaa chaita kotiin vietäväksi 3e/litra, mieluiten omaan astiaan. Voit tilata isommat määrät jo etukäteen laittamalla sähköpostia (hanna.s-m.mikkola@student.jyu.fi), tekstaria (044 5564528) tai kommentoimalla tähän alle. Ilman etukäteistilausta voi olla, etten pysty myymään suurempia määriä.

Miten?
Take away. Nappaa mukillinen matkaasi tai jää hetkeksi rupattelemaan. Istuimia en ikävä kyllä pysty tarjoamaan, tukkisimme muuten kulkuväylän. Maksuksi kelpaa käteinen.

Mites kun...?
Keitän chain HYLA-maitoon. Teen myös laktoosittoman version, jos tulee useampi toivomus. Jos haluaisit maistaa chaita, mutta olet allerginen vaikkapa jollekin tietylle mausteelle, niin toivomuksia sopivasta versiosta saa esittää. Pyrin toteuttamaan toiveet ja keittämään pienen erän chaita, jossa ei ole sinua allergisoivia mausteita. Tämä vain siinä tapauksessa, että toiveita tulee useampi ja allergiaversio on toteuttamiskelpoinen. Esitäthän toiveet alle.

Vielä kerran: tervetuloa!

Ravintolapäivää innolla odottaen,

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti